fbpx

Om mig – historien bag Anettes Bed & Breakfast 

Hej jeg hedder Anette – Velkommen til mit Bed & Breakfast på Falster!

Historien om hvordan jeg er havnet på Falster …

I efteråret 2018 anede jeg ikke hvor Falster lå henne. Jeg havde aldrig været der, og jeg havde aldeles heller ikke nogen intentioner om at tage dertil. Faktisk havde jeg et glimrende liv i København med god lejlighed og spændende job.

Så tog jeg på en date… og nu bor jeg på Falster! :o)

Jeg er heldigvis blevet ret så vild med øen. Her er masser af frisk luft, fantastiske strande, store skove med løvtræer, god mad – og de er faktisk også ret søde de folk der bor her!

Falster er let at komme til, for der er både motorvej fra Sjælland og Lolland og gode togforbindelser. Toget standser nogle få hundrede meter herfra hver time.

 

Nu bor jeg i et hyggeligt gult træhus og er

Bed & Breakfast-mutti …

 

Min historie fortsat …

I foråret 2020 købte Martin og jeg det dejlige gule svenske træhus her på kanten af den lille by Eskilstrup.

Her er god plads og jeg har fået have (og hestestald!) for første gang i mit liv.

– Og sandelig om ikke teenage-afdelingen på 1.salen passede helt perfekt til et bed & breakfast! De to store værelser med fælles repos og badeværelse har gjort, at jeg kunne få en gammel drøm opfyldt.

Jeg har nemlig altid drømt om, at jeg skulle have et bed & breakfast en dag – et feriested der både føles hyggeligt og hjemligt, og hvor man også får snakket med de andre gæster.

Det er sådan jeg selv bedst kan lide at rejse, og det vil jeg gerne dele med andre.

Så da vi havde fået vores egen del af huset på plads gik vi i gang med at indrette Anettes Bed & Breakfast Falster, og det åbnede i juli 2020.

Jeg har helt bevidst forsøgt at holde de to værelser i retro-sommerhus-badehotels stil, bl.a. med ved at hænge genoptrykte gamle svenske tapeter op.

Vi ER jo i et svensk træhus på landet!

Du kan læse mere om Falster, Lolland og de andre Sydhavsøer i min blog.

Når jeg ikke er bed & breakfast-mutti så arbejder jeg hjemmefra som VA (virtual assistant), også kaldet online freelancer. Jeg arbejder dels som oversætter, og dels hjælper jeg andre virksomheder med tekster til hjemmesider og blogs og skriver og sender deres nyhedsbreve. Hvis du gerne vil se hvad jeg går og pusler med, så kig forbi Facebook siden Din Online Freelancer.

Hjemmearbejdet betyder, at jeg som regel er hjemme hvis du gerne vil checke ind tidligt.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at byde DIG velkommen til et hyggeligt ophold på Anettes Bed & Breakfast!

Mange solskinshilsner fra

Anette